Zorgen in Zwolle

Dat wordt nog wennen. Deze week hoeven we niet naar het ziekenhuis.

Sinds Mieke op 11 december geopereerd is, zijn we maar liefst 7 keer naar Isala geweest.

img_1_1413896348

De operatie lijkt wel gelukt te zijn. Maar de wond op Mieke’s voet wilde niet goed dicht gaan. En dus moesten we op 22 december maar ook op 29 december en 5 januari terug naar de gipskamer. De gipsverbandmeester, de orthopeed en iemand van de ‘wondpoli’ bekijken en behandelen de voet.

Daarnaast komt er nu drie keer per week een gespecialiseerde verpleegkundige van Qualityzorg hier aan huis om ter plekke hulp te bieden. Je hoort ons niet klagen over de kwaliteit van de zorg in Zwolle!

IMG-20171229-WA0004

Intussen begon ons nieuwe jaar slecht. Mieke’s moeder kwam op de hartbewaking terecht. Vrijdag mocht ze weer naar huis. – En dat zijn nog eens 3 ritten naar Isala.

Zie je het voor je? Mieke in de rolstoel. Tjeerd erachter – m’n lief als m’n rollator

O ja, ik ben ook nog een keer alleen naar neurologie geweest. Daar kon ik melden dat ’t goed gaat met me. De nieuwe medicijnen slaan aan. Anders had ik dit nooit allemaal kunnen volbrengen.

344737

Advertenties

3 gedachtes over “Zorgen in Zwolle

  1. Sterkte, Mieke en Tjeerd!
    Aanstaande zondagmiddag vanaf 14.00 uur houd ik jouw preek over Bethel, Tjeerd, voor de Iraanse integratiedienst in de Martuskerk. Ingekort, want Dayus moet ruimte hebben voor de vertaling en die ruimte neemt hij met verve. Maar ik weet niet of de ladder van Bethel genezend is voor Miekes voet. Wendelmoet Vonkeman heeft me beloofd dat ze een bladwijzer voor die dienst zal borduren (voor projectie op de beamer) met het logo van het omslag van de Bijbel: ladder (OT) en ster (NT).
    Hartelijke groet, Hans Werkman

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s